Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Babushka, såfremt der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Babushka.


Pris og betaling

Hos Babushka kan du bestille dine varer online og betale med dankort, kreditkort eller MobilePay. Alle priser på web-adressen http://www.babushka.dk er inkl. moms.
Ordrebeløbet trækkes først fra dit kort den dag, vi sender din ordre.

Al kommunikation mellem betalingssystemet og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun NETS der har adgang til informationer vedrørende betalingen. Hverken Babushka eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles.

Institutioner/kommuner:

Ved betaling påføres venligst jeres EAN-nr og et kontaktnavn. Så vil I i løbet af nogle dage modtage en elektronisk faktura.

Porto

Babushka tilbyder fri fragt hvis du køber for mere end kr. 500,- til samme modtager i Danmark. Ellers betaler du kr. 49,00 til porto pr. modtageradresse uanset pakkens vægt. Vi betaler det evt. resterende beløb.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Babushka anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Leveringstid 3-4 hverdage.

Afhentning hos Babushka

Der er altid mulighed for at du selv kan afhente dine varer – og spare udgiften til fragt. Adressen er:

Ordrup Jagtvej 8
2920 Charlottenlund
[email protected]

Send en mail og lav en aftale hvis du vil benytte dig af denne mulighed.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af Babushka overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Babushka, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Babushka.
Der er to års reklamationsret på alle produkter ved salg til private. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er dog en forudsætning at manglerne ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Hvordan passer jeg bedst på bedst på mine Babushka dukker

Vores russiske Babushka dukker er af højeste kvalitet. Det betyder bl.a. at alle skallerne i et dukkesæt er produceret af det samme stykke træ for at sikre, at dukken får en lang holdbarhed og levetid. Træ arbejder nemlig med kulde og varme, udvider sig og trækker sig sammen og hvis det er det samme stykke træ, der er brugt, arbejder skallerne sammen og kan bedre tåle temperaturudsving.

Du skal altid opbevare din Babushka dukke samlet, når ikke der leges med den. Over- og underdele skal være helt lukkede. På denne måde undgår du, at skallerne udvider sig og pludselig ikke kan lukkes.

Vi checker dukkerne igennem inden vi sender dem til dig – sørger for at hele sættet er samlet korrekt.
Hvis dukken ikke er intakt, når du modtager den, skal du reklamere med det samme. Vi bytter nemlig ikke, hvis skaden er opstået hos dig ved forkert opbevaring af dukken.

Fortrydelsesret

Babushka yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, samt i original Babushka emballage som den er modtaget i. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Returvarer sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Babushkas rettigheder

Alt billedmateriale og design på www.babushka.dk tilhører Babushka og må ikke anvendes i strid med ophavsretsloven.

Babushkas varemærke

Babushka er et registreret varemærke og en krænkelse vil blive retsforfulgt med krav om erstatning.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Babushka side, er denne af vejledende art.